افزونه WP Reset – ریست وردپرس

اگر مشغول راه اندازی سایت هستید و تنظیمات اشتباهی رو انتخاب کردید و میخواید از اول همه چیز رو شروع کنید باید وردپرس و دیتابیس رو ریست کنید. به کمک افزونه WP Reset میتونید وردپرس رو مثل روز اولش نو کنید !

رایگان !

ریست وردپرس

معرفی افزونه WP Reset – ریست وردپرس

ریست کردن باعث میشه کلیه اطلاعات دیتابیس حذف بشه و فقط اطلاعاتی بمونه که زمان نصب داخل دیتابیس بوده . یعنی انگار وردپرس رو تازه نصب کردید ! . البته فایل هاتون سرجاش هست و فقط اطلاعات دیتابیس ریست میشه . این کار بیشتر به درد طراحان وب و توسعه دهنده ها میخوره که میخوان افزونه ها رو تست و خطایابی کنن .

این افزونه کلیه مطالب ، برگه ها ، محصولات ، کاربران ، کامت ها ، زمینه های دلخواه و . . . رو پاک میکنه . اما فایل های موجود در فولدر wp-content رو حذف نمیکنه . همچنین با هر کاربری لاگین هست این کاربر (که قطعاً دسترسی مدیریت داره) حذف نمیشه و بعد از ریست فقط با یوزر و پسورد همین کاربر میتونید وارد سایت بشید . مابقی کاربران حذف میشن .

نکته ای که این وسط وجود داره و باید بدونید اینه که با ریست وردپرس اطلاعات مربوط به تصاویر در کتابخانه وردپرس حذف میشه . فایل ها وجود دارن ولی شما نمیتونید اونها رو در کتابخانه فایل های چند رسانه ای ببینید. بنابراین به این موضوع دقت داشته باشید .

آموزش تنظیمات و کار با افزونه WP Reset

در این مقاله آموزشی بهتون یاد میدیم که چطوری از افزونه “ریست وردپرس” استفاده کنید .

بعد از نصب و فعال سازی افزونه برای دسترسی به تنظیمات کافیه به بخش ابزارها » wp reset مراجعه کنید .

در تب Reset ابتدا یه سری توضیحات بهتون ارائه میکنه تا با افزونه بیشتر آشنا بشید . در بخش انتهایی یعنی Site Reset میتونید وردپرس رو ریست کنید . کافیه در کادر سمت راست عبارت “reset” رو تایپ کنید و بر روی دکمه Reset Site کلیک کنید .

 وردپرس ریست

در هنگان ریست وردپرس سه گزینه پیش روی شماست . با تیک گزینه اول وردپرس قالب فعلی رو دوباره فعال میکنه . فعال کردن گزینه دوم باعث میشه که افزونه wp reset در ورپرس جدید فعال بشه . (سایر افزونه ها غیر فعال میشن و تنظیماتشون از دیتابیس حذف میشه !) . در نهایت فعال شدن گزینه سوم هم باعث میشه کلیه افزونه هایی که در حال حاضر فعال هستند در وردپرس جدید فعال یشه .

افزونه ریست وردپرس این امکان رو براتون مهیا کرده که قبل از پاک کردن دیتابیس بتونید از اون بکاپ بگیرید . کافیه بر روی دکمه Create a Snapshot و نام دلخواهتون رو برای فایل بکاپ انتخاب کنید . بکاپ های دیتابیس در تب Snapshot نمایش داده میشه و میتونید هر زمان که خواستید حتی بعد از ریست دیتابیس اون رو بازگردانی کنید .

بکاپ دیتابیس - وردپرس ریست

یک تب مهم دیگه به نام Tools هم وجود داره که امکانات مختلفی رو در اختیار شما قرار میده . قابلیت های مهمی مثل :

  • پاک کردن داده های گذرا
  • پاک کردن تمامی فایل ها و فولدرهای پوشه آپلود
  • حذف پوسته ها و افزونه ها
  • حذف جداول مربوط به افزونه ها
  • حذف فایل htaccess

دقت داشته باشید که شما میتونید این ابزارها رو به صورت تک به تک استفاده کنید . افزونه پیشنهاد میکنه برای حذف مواردی که به دیتابیس مربوطه حتما اسنپ شات تهیه کنید تا بتونید در صورت نیاز سایت رو به حالت قبل برگردونید .

سوالات متداول کاربران در مورد افزونه WP Reset

همونطور که گفتیم این افزونه برای زمانیه که شما تازه دارید کار با سایت رو شروع می کنید . اگر یک سایت فعال دارید با استفاده از این افزونه همه اطلاعات سایتتون پاک میشه . بنابراین اصلاً توصیه نمیشه از این افزونه استفاده کنید .

نه . میتونید بعد از انجام تغییرات افزونه رو پاک کنید . اتفاقاً این مورد پیشنهاد هم میشه . چون دیگه لازمش ندارید و نصب افزونه های مختلف دردسرهای خودش رو داره و میتونه مشکلات امنیتی هم بدنبال داشته باشه !

نه . فایل های این افزونه ها موجوده و شما میتونید دوباره اونها رو فعال کنید . اما آپشن ها و تنظیمات قبلی اونها حذف میشه .

بعد از ریست از وردپرس لاگ اوت میشید ولی میتونید با اکانتی که تا چند دقیقه قبل داخلش بودید وارد پنل مدیریت وردپرس بشید . سایر حساب های کاربری حذف میشن .

پاسخ سوالتون اینجا نبود ؟

اینکه غصه نداره ! سوالتون رو از ما بپرسید . . .

دیدگاه خود را ثبت کنید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “با افزونه WP Reset وردپرس رو مثل روز اولش کنید + آموزش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوشحال میشیم از مطالب ما در سایتتون استفاده کنید . خوشحال تر میشیم اگر یک لینکی هم از مقالتون به سایت ما بدید